6 april en 20 april

AI-serie: Dokteren in de digitale wereld

Op dinsdag 6 april en dinsdag 20 april 2021 organiseert de NVKF twee nieuwe webinars in de AI-serie: Dokteren in de digitale wereld. In september 2020 organiseerde de NVKF hiervan de eerste drie delen. De sessies starten om 19.15 uur en duren 1 uur en 15 minuten.

Op 6 april is het thema 'Beeldvormende toepassingen van AI'. In deze uitzending hebben we een drietal deskundige medisch specialisten te gast. Erik Ranschaert (radioloog), Hans Lemij (oogarts) en Paul van Diest (patholoog) vertellen over de ontwikkelingen ten aanzien van AI in hun vakgebied en gaan tijdens de uitzending met elkaar in gesprek over vakgebiedoverstijgende trends en ontwikkelingen die voor elke dokter relevant zijn. Ook is er tijd voor het beantwoorden van uw vragen.

Het thema van de vijfde en laatste aflevering op 20 april is 'Datagerichte toepassingen van AI'. Floortje Scheepers (psychiater) en Paul Elbers (intensivist) laten zien hoe grote hoeveelheden data gebruikt kunnen worden om nieuwe inzichten te krijgen die zorgprocessen kunnen veranderen. Ook deze aflevering is er veel tijd voor interactie met u als kijker.

U kunt zich hier aanmelden voor de sessies op 6 april en/of  20 april