6 december 2019

SEOHS symposium

Het Symposium Experimenteel Onderzoek Heelkundige Specialismen (SEOHS) heeft als thema ‘’Kunst en Snijwerk’’ en wordt dit jaar georganiseerd door de opleidingsregio Amsterdam UMC, locatie AMC. Het congres vindt plaats op vrijdag 6 december 2019 in de Nieuwe Liefde te Amsterdam van 09:00-17:00 met aansluitend een borrel.

 Ondanks ‘Experimenteel’ in de naam van het congres, is ook minder basaal wetenschappelijk onderzoek welkom op het SEOHS.  De winnaars van beste abstract en beste poster ontvangen ieder 500 euro. Tevens worden tijdens het SEOHS de Prof. dr. PJ. Klopperprijs van 1500 euro en het CCN-reisstipendium van 2500 euro uitgereikt.

Abstracts indienen voor een voordracht of posterpresentatie kan tot en met 15 september 2019 via de volgende link: https://www.seohs.nl/abstract-indienen/.  Voor het indienen van een abstract gelden de volgende regels: het abstract bevat maximaal 350 woorden en is in het Nederlands geschreven. Het indienen van een abstract geldt niet als toegangsbewijs tot het congres. U kunt zich inschrijven via https://www.seohs.nl/inschrijven/. Uiteraard bent u ook welkom als u geen abstract heeft ingestuurd.