17 juni 2021

Symposium 'de essentie van cultuur en gedrag

 Over dit event

Veranderen is verschrikkelijk moeilijk. Om echt te veranderen moet de urgentie hoog zijn. Want met de wil alleen, gebeurt er vaak niks.

De cultuurshock die de crisis met zich meebracht zorgde voor een onverwachte veranderprikkel. Nu de noodzaak er is om in zeer korte tijd veranderingen door te voeren, blijken mensen en organisaties enorm wendbaar. Helaas is hiermee de organisatiecultuur nog niet definitief veranderd. Het begin is er, maar ingesleten patronen vormen nog barrières voor diepgaande verandering.

Van cultuurshock naar duurzame verandering
Nu is de uitgelezen kans om uw organisatie of team anders in te richten. Hét moment om door te pakken met structurele veranderingen. Hiervoor is het belangrijk dat u, als manager, zowel veerkracht als daadkracht toont. Maar hoe zorgt u dat de nieuwe denk- en gedragspatronen standhouden? En waar begint u met het definitief veranderen van cultuur?

Helpen in plaats van belemmeren
Ontdek hoe cultuur- en gedragsverandering uw organisatie en medewerkers verder helpt in plaats van belemmert. Volg de masterclass De essentie van cultuur en gedrag; een energieke dag vol concrete inspiratie, praktische tips en bruikbare oefeningen.

4 topsprekers met verschillende expertises

  1. Auteur Karen Reichert over de bouwstenen voor een snelle en succesvolle cultuurverandering
  2. Bioloog Patrick van Veen over ons oerinstinct: waar komt ons gedrag vandaan?
  3. Organisatieadviseur Tjip de Jong over het doorbreken van barrières en hoe u uw medewerkers écht in beweging krijgt
  4. Corporate antropoloog Jitske Kramer over samenwerken in crisistijd: van twijfel naar daadkracht

Schrijf u in >

 
 

Informatie

Masterclass

Datum

17 juni 2021

Locatie

Utrecht