23 september 2021

Symposium Onderzoek naar Onderwijs in de Zorg; 4e editie

Eerder informeerden we u over het symposium Onderzoek naar Onderwijs in de Zorg dat wordt georganiseerd door de School of Health Professions Education (SHE), de MUMC+ Academie en de Onderwijs & Opleidingsregio Zuidoost Nederland (OORZON). Zoals aangekondigd is dit symposium verplaatst naar donderdag 23 september 2021 (13.00 – 17.00). Graag delen wij u mede dat wij het symposium dit jaar nog steeds hopen te laten plaatsvinden bij het Van der Valk hotel in Maastricht. U vindt het programma in de bijlage. Deelname is gratis en accreditatie zal worden aangevraagd.

Het meest waarschijnlijke scenario is dat het symposium enkel kan doorgaan in aangepaste vorm vanwege de coronamaatregelen. Dit kan bijvoorbeeld inhouden dat er minder deelnemers aanwezig mogen zijn en dat er ter plekke maatregelen gelden zoals het houden van 1,5 meter afstand. Op dit moment is nog hier nog weinig over duidelijk. Mocht het niet mogelijk zijn om het symposium bij Van der Valk te laten doorgaan, dan zal het symposium opnieuw worden uitgesteld. We kiezen dus nadrukkelijk niet voor een online variant.

We hopen dat u de 23e september gereserveerd houdt in uw agenda en dat wij zo veel mogelijk deelnemers mogen verwelkomen in het Van der Valk.

Voor de zomer zullen wij u opnieuw informeren over de stand van zaken en over de inschrijvingen.

 

Vriendelijke groet,

De organisatie,

Jimmy Frèrejean
Renée Stalmeijer
Kim van de Kant
Diana Dolmans
Jeroen van Merriënboer
Walther van Mook
Frank Smeenk
Uli Strauch
Michel van Zandvoort