23 oktober 2020

Boek publicatie Queen of Hearts

Cardioloog MUMC+ en manager Rabobank initieren persoonlijk boek om begrip rondom kwetsbare zwangerschappen te vergroten

 Chahinda Ghossein-Doha, cardioloog i.o. in het MUMC+, en Janou Boosten-Lamkin, manager bij Rabobank, hebben een boek uitgebracht  om meer bekendheid en begrip te kweken over de impact van zwangerschapscomplicaties op het leven van de vrouw.. Met het boek ‘QUEEN OF HEARTS, DE KRACHT VAN KWETSBAARHEID’, behoort de uitspraak: “Wat zeur je nu, je kind is er toch uit?”, tot het verleden als het aan Janou en Chahinda ligt.

 In het boek vertellen 6 krachtige, succesvolle vrouwen hun persoonlijke verhaal. Verhalen over pijn, twijfels, maar ook over hervonden kracht en levenslust. Ook journalist en tv-presentator Eva Jinek vertelt openhartig over haar zwangerschap en de problemen die ze daarbij ervaren heeft.

 Op maandag 26 oktober om 15.00 uur ontvangt Prof. Rianne Letschert, Rector Magnificus van Maastricht University, het eerste exemplaar uit handen van Chahinda Ghossein-Doha. Rianne, zelf ook ervaringsdeskundige schreef het voorwoord van het boek en onderstreept hiermee hoe belangrijk het is voor werkgevers om oog te hebben voor deze problematiek van vrouwen. In de komende weken besteedt ook Eva Jinek in haar talkshow aandacht aan het boek en haar eigen verhaal.

Lees verder...