OOR ZON structuur

Revalidatiekliniek Adelante Hoensbroek

Adelante maakt revalidatie voor volwassenen mogelijk in Zuid-Limburg. U kunt in Hoensbroek, Heerlen en Maastricht revalideren. Met specialistische en geavanceerde behandelmethoden, hulpmiddelen en voorzieningen helpen wij u bij uw weg naar herstel. Samen, en met diverse disciplines, werken we toe naar een zo zelfstandig mogelijk leven.

Adelante is een erkend opleider voor diverse postdoctorale opleidingen in de zorg. Wij leiden op tot revalidatiearts, gz-psycholoog, klinisch neuropsycholoog en klinisch-fysicus audioloog. Wij maken onderdeel uit van de Onderwijs en Opleidingsregio Zuidoost-Nederland (OOR ZON). De opleidingen komen tot stand in nauwe samenwerking met MUMC+, VieCuri Medisch Centrum, Zuyderland, stichting Mondriaan Zorggroep, Revant en het audiologisch centrum van Adelante.

Tijdens uw opleiding in de zorg wordt u intensief begeleid door deskundige opleiders, supervisoren en werkbegeleiders verbonden aan de klinische afdelingen en behandelteams van Adelante. Een deel van uw opleiding volgt u extern.

 

Voorzitter COC/Opleider

Dr. Erik de Klerk,
revalidatiearts

e.klerk@adelante-zorggroep.nl

 

Coordinator Adelante Academie

Mw. Hilde de Jong

h.jong@adelante-zorggroep.nl

 

Contact

 

Mw. Marianne Logister,
secretariaat m.logister@adelante-zorggroep.nl